VÅRA TJÄNSTER

Vi utför alla förekommande bärgningar, och även jourreparationer.Personbilar, MC, Specialfordon, Lastbilar och Bussar mm.
VÄL UTRUSTADE
När olyckan är framme och en lastbil har vält är vi väl utrustade för att utföra dessa uppdrag då våran FH 16  även har en extra bom som tar 15 ton längst ut i utskjutet läge samt 3 st. Seppson- vinschar 6, 20 och 30 ton. Vi brukar klara oss själva utan att även ta ut en kranbil, det håller kostnaderna nere för kunden.
TUNGA FORDON

På Tungsidan blir vi ofta ut- ringda på bärgning men kan ofta laga lastbilen på plats så att kunden kommer iväg igen, snabbt och enkelt och framförallt billigare för kunden. Våra Tungbilar är fullutrustade med verktyg, div. slangar nipplar och filter mm. det mesta man kan behöva för att hjälpa till ute på vägen. Skulle det behövas andra delar så samarbetar vi med de Auktoriserade verkstäderna och kan oftast få tag på dom delar som behövs. Vi har även egen verkstad där vi kan utföra lättare jour- jobb om det skulle behövas. Vi kör Transporter där vi även har en trailer till hjälp, av Fordon, Maskiner, Båtar och div. material mm.
KRANJOBB

Vi utför Kranjobb då våra bilar är utrustade med kranar.FM 7: an har en 28 tons kran, Scanian har en 16 tons kran F 10: an har en 16 tons kran och FH 16 ( Tungbilen) har enöverbom som tar 15 ton längst ut i fullt utskjutet läge.
MÅLSÄTTNING

Vår målsättning är att kunna hjälpa till med det mesta möjliga av de problem som kunden kan råka ut för på väg, vara serviceinriktade och vara snabbt på plats, därför har vi även utökat i år med Däck- jouren, där vi har en lastbil som är en fullutrustad däckverkstad med monterings och balanseringsmaskin bland annat, så att vi kan hjälpa till med div. däckproblem som kan uppstå på vägen, så att kunden kommer iväg snabbt igen, tidsmässigt blir det ju lite skillnad mot de traditionella metoderna, även prismässigt då detta går fortare. ( Se även under Däck.)
GOD SERVICE

För att hålla riktigt god service till våra kunder hjälper vi till med Bärgare och Däckverkstäder i övriga Sverige, Finland, Danmark och Norge som vi samarbetar med, när våra kunder står någon annan stans än i Jönköpingsregionen. Observera! att vi är FRIA bärgare och inte är områdesbundna, kan alltså bärga hem en bil åt en åkare till sin egen hemmaverkstad, även om bilen står långt bort.
TILLFÖRLITLIGHET

Innehar Ansvarsförsäkring, Transportförsäkring och erfordliga Trafik och Godstillstånd. Kör för NAF Norges Automobil Förbund, Medlem i DFR DE Förenade Räddningsföretagen. Tar alla Försäkringar.