Om oss

Målsättning

Vår målsättning är att kunna hjälpa till med det mesta möjliga av de problem som kunden kan råka ut för på väg, vara serviceinriktade och vara snabbt på plats, därför har vi även utökat i år med Däck- jouren, där vi har en lastbil som är en fullutrustad däckverkstad med monterings och balanseringsmaskin bland annat, så att vi kan hjälpa till med div. däckproblem som kan uppstå på vägen, så att kunden kommer iväg snabbt igen, tidsmässigt blir det ju lite skillnad mot de traditionella metoderna, även prismässigt då detta går fortare. ( Se även under Däck.)

God service

För att hålla riktigt god service till våra kunder hjälper vi till med Bärgare och Däckverkstäder i övriga Sverige, Finland, Danmark och Norge som vi samarbetar med, när våra kunder står någon annan stans än i Jönköpingsregionen. Observera! att vi är FRIA bärgare och inte är områdesbundna, kan alltså bärga hem en bil åt en åkare till sin egen hemmaverkstad, även om bilen står långt bort.

Tillförlitlighet

Innehar Ansvarsförsäkring, Transportförsäkring och erfordliga Trafik och Godstillstånd. Kör för NAF Norges Automobil Förbund, Medlem i DFR DE Förenade Räddningsföretagen. Tar alla Försäkringar.

 

Tungbärgare

Volvo FH 16 660 HP 4 axlad
Utrustning:
Extra Bom som tar 15 ton längst ut vid fullt utskjut, mycket användbart vid tunga lyft tex. vid en vältning.
Sticka på aggregatet är 5,15 m. mycket användbart vid tex. Bärgning av bussar då vi lätt når in under bussen.
3 st. Sepson vinschar, en i fronten på 6 ton och 2 st. bakåt på 20 ton och 30 ton.
Verktyg och reservdelar till jour- reparationer.

Tungflakare

Volvo FM 7
Utrustning:
28 tons kran.Tungflakare
10 tons ramvinsch
2 st. 3,6 tons flakvinschar
Trailer tar 15,5 ton

Tungflakare

Scania 93
Utrustning:
12 tons kran

Tungbil

Volvo F10
Utrustning:
16 tons Kran